ევროპის უნივერსიტეტის ინსტიტუტისა და ვიშეგრადის საერთაშორისო ფონდის საგრანტო პროგრამა ახალგაზრდა მკვლევარებისათვის

ევროპის უნივერსიტეტის ინსტიტუტსა (European University Institute (EUI)) და ვიშეგრადის საერთაშორისო ფონდს (International Visegrad Fund (IVF)) შორის თანამშრომლობის საფუძველზე შემუშავდა კვლევით საგრანტო პროგრამა ახალგაზრდა მკვლევარებისათვის.

საგრანტო პროგრამა ითვალისწინებს კვლევების განხორციელებას ევროპული ინტეგრაციის საკითხებზე. დეტალური ინფორმაცია კვლევითი საგრანტო პროგრამის შესახებ იხილეთ დანართის სახით (დანართი 1 დანართი 2).

ვებ გვერდი ოპტიმიზირებულია შშმ პირებისთვის.